Kjøpstbetingelser

Salgsvilkår og betingelser

Ved å handle hos oss godtar du følgende betingelser:

Ordren er bindende

Når ordren er lagt, kan den dessverre ikke endres i etterkant. Dette siden alle ordrer går tidlig neste virkedag inn til pakking. Det er heller dessverre ikke mulig å bytte i en allerede lagt ordre. Vi beklager, men disse rutinene er satt for å sikre alle våre kunder raskest mulig levering. Det er naturligvis alltid mulig å sende inn for å bytte/returnere/angre kjøpet etter gjeldende norsk lov som er 14 dagers angrerett.

Bestilling

Ordrebekreftelse: Ved bestilling mottar du en ordrebekreftelse. Sjekk også din e-post kontos spamfilter. Om du ikke har mottatt denne ta kontakt med oss på post@trents.no

Frakt & levering

  • Fraktkostnad: 150 kr Ingen toll, alt sendes fra Norge.
  • Leveringstid: 3-5 dager, avhengig av hvor i landet du bor. Vi tar forbehold om noe lengre leveringstid i perioder der Trent & Trent eller Posten har mye trafikk.
  • Leveringsmåte: brev- eller pakkepost med Posten Norge,  A-post levering.
  • Levering utland: vi leverer ikke til utlandet.

Unfortunately we don´t ship internationally. Orders to foreign adresses wil not be processed, and will be cancelled.

Kundens ansvar om riktig adresse

Det er kundens eget ansvar å skrive rett adresse. Kunden må sjekke om adressen stemmer ved utsjekk og betaling. Det er dessverre ikke mulig å endre adresse etter at ordren er lagt da ordrene pakkes tidlig neste virkedag fra vårt lager.

Det er svært viktig at postnummer og gatenummer stemmer, da Posten er meget streng på at disse opplysningene må være korrekte. Vi fraskriver oss ansvaret om kunden ikke har oppgitt korrekt adresse og vil da vente på en evt retur fra Posten før vi sender ut pakken på nytt. Kunden må selv stå for portoutlegg for ny utsendelse. Kunden kan velge å angre kjøpet, men porto blir da trukket fra ordresum før tilbakebetaling.

C/O adresse viktig om du bor på annen adresse enn din folkeregistrerte

Bor du på en C/O adresse er det viktig at du får med fullstendig navn på den som er folkeregistrert på adressen.

Eksempel:
Stina Johannessen (ditt navn)
C/O Helene Jensen, eveien 68 (den du bor hos + gate/veinavn)
0454 Oslo

Betalingsmåter

  • VISA og Mastercard : Du kan betale med disse kortene.
  • Vipps og Faktura

Privacy & sikkerhet ved handel

Våre avtaler med en av verdens største online betalingstjenester, sørger for at all informasjon du oppgir, blir kryptert. Dette betyr at ingen, heller ikke vi på Trents , kan lese kredittkortnummer, navn eller adresse når informasjonen blir sendt over Internett.

Returer & angrerett

Hvis du vil bytte en vare du har kjøpt kan du selvfølgelig sende den tilbake til oss, men vi må ha mottatt den innen 14 dager. Etter dagens angrerettlov av 2014 er angrefristen på 12 mnd dersom kjøperen ikke har mottatt opplysning om at det foreligger angrerett og et standardisert angreskjema. Hvis Trents sørger for at denne opplysningen vil bli gitt i løpet av disse 12 månedene, utløper angrefristen likevel 14 dager etter den dagen kjøperen mottok opplysningene, jf. angrerettloven § 21 jf. § 8 første ledd bokstav h. Ved en retur vil vi enten kunne sende deg en annen vare eller du kan få pengene tilbake.

Vi gjør oppmerksom på at alle returvarer må være i samme stand som de var da de ble sendt, dvs. ubrukte og med alle lapper på. Truser, bikinier og åpnede velvære produkter byttes ikke. Du som kunde dekker fraktkostnader, herunder porto og emballasje, hvis varen skal returneres. Vi anbefaler at du sender med sporing, da har du en forsikring om pakken skulle bli borte i posten. Dette er selvsagt frivillig, men det er du som kunde som står ansvarlig for returen. Om du ønsker å returnere varer kjøpt i nettbutikk direkte i butikken, kan disse byttes i en annen vare, eller du kan få en tilgodelapp.

Brukes angreretten på varer som er betalt med rabattkupong/rabattkode/rabaterte gavekort, er det beløpet du har betalt for varen og ikke varens salgspris, som refunderes. Ved retur og benyttelse av angrerett kan man altså ikke få refundert et høyere beløp enn det man har betalt for varen.

Returadresse:

Trent & Trent

c/o Karoline Trent

Snarøyveien 55

1364 Fornebu

NB! Husk å send sporingsnummer til post@trents.no (Hvis ikke får vi ikke varsel om å hente pakken på MENY Fornebu)

Defekte/skadede varer/ordrefeil – garanti:

Dersom det oppdages feil eller mangler på et produkt kjøpt gjennom Trents sin nettbutikk, må kjøper innen rimelig tid gi oss beskjed om dette via e-post eller telefon. Produktet sendes så kostnadsfritt tilbake, og ny vare vil bli tilsendt så fremt lagerbeholdningen tillater det. Har man kjøpt produktet gjennom nettbutikken dekker vi porto til og fra ved behandling av reklamasjonsproduktet. Når reklamasjonen er godkjent refunderer vi kostnadene tilbake til din konto, eller sender en ny vare. Ta kontakt med oss ved en retur, da dekker vi frakten ved fremleggelse av fraktkvittering.

Alle varer blir kontrollert for feil og mangler før de blir pakket og sendt til deg som kunde. Skulle det oppstå uhell under frakt så det blir synlig skade på emballasjen, må du ta bilde og kontakte oss med en gang slik vi kan ordne opp i situasjonen. Send det til oss på e-post: post@trents.no

Farger

Vi treffer rimelige tiltak for å gjengi egenskapene til våre produkter på en nøyaktig måte, herunder sammensetningen og farger. Hvilken farge du vil se, er avhengig av hvilket datasystem du bruker, og vi kan ikke garantere at datamaskinen din vil gjengi slike farger på en nøyaktig måte.

Priser & promotions

Vi har ofte kampanjer & morsomme tilbud her i nettbutikken. Disse må du benytte deg av umiddelbart mens kampanjen pågår. Det er ikke anledning til å få disse prisene i etterkant eller i butikken.

Opplysninger i nettbutikken

Vi tilstreber å gi kunder så korrekt informasjon om produktene som mulig. Vi tar imidlertid forbehold om at bilde-/skrive-/trykkfeil kan forekomme, noe som kan innebære at vi ikke kan levere i henhold til informasjon gitt i vår nettbutikk, vår markedsføring eller på annen måte. Hvis utsolgt forbeholder vi oss videre retten til å kansellere bestillingen eller deler av denne. Ved utsolgtsituasjoner vil du få melding om dette, ev. sammen med informasjon om hva vi kan tilby i stedet. Du vil få mulighet til å akseptere vårt nye tilbud med de endringer vi angir i forhold til din bestilling, eller kansellere bestillingen.