FRI FRAKT OVER 1500,-

PERSONVERNERKLÆRING

VI I TRENT’S ER OPPTATT AV Å IVARETA PERSONVERNET TIL ALLE DERE SOM BESØKER NETTSIDEN VÅR.

I denne personvernerklæringen får du vite hvordan vi samler inn og behandler dine opplysninger. Erklæringen gjelder for all informasjon du registrerer på nettsiden vår i forbindelse med kjøp, veiledning og markedsføring.

Målet er at du skal få oversikt over hvilke opplysninger vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn, hva vi gjør med dem og hvordan du eventuelt kan få dem fjernet.

Trent’s, ved administrerende direktør, har det øverste ansvaret for å sikre at all håndtering av personopplysninger skjer i tråd med gjeldende lovgivning.

DETTE BRUKER VI PERSONOPPLYSNINGENE DINE TIL:

For at du skal kunne gjennomføre et kjøp i Trent’s trenger vi disse personopplysningene: Navn, adresse, mobilnummer og e-post. Det behøver vi for å sikre god dialog med deg i kjøpsprosessen; fra salg og fakturering til levering. Vi er pålagt å lagre ordreopplysningene dine til regnskapsføring, avgiftshåndtering og eventuell retur/-garantioppgjør. Etter ti år slettes historikken. Dine personopplysninger behandles til enhver tid etter gjeldende lovgivning, som du som bruker gir samtykke til.

NÅR DU OPPRETTER EN PROFIL HOS OSS LAGRER VI:

Navn, brukernavn, passord, e-post, telefon-nummer, adresse, ordrehistorikk og betalingsmetode. Opplysningene vil kun være tilgjengelige for Trent’s og vår driftsleverandør. Informasjonen din deles aldri med tredjeparter.

Dersom du har registrert en brukerkonto hos oss, vil all informasjon knyttet til den, som ikke er lovpålagt lagret, slettes automatisk hvis du avregistrerer din konto.

VI HAR IKKE TILGANG TIL INFORMASJON OM:

Kredittkort- og personopplysninger behandles kun av tredjeparter etter gjeldende retningslinjer. Trent’s har ikke tilgang til eller innsyn i denne informasjonen.

DU HAR RETT TIL FULLT INNSYN I PERSONOPPLYSNINGENE DINE:

Du kan til enhver tid be om å motta oversikt over personvernopplysningene dine i tråd med lovgivningen. Hvis du ber om elektronisk overføring av informasjon, sendes den i en vanlig elektronisk form (excel-format). Opplysninger skal alltid overføres på en sikker måte.

Du kan også, når som helst, be oss slette eller rette dine personopplysninger. Det forutsetter at vi ikke er forpliktet til å oppbevare disse opplysningene i samsvar med gjeldende lovgivning.

Du har rett til å klage til Datatilsynet dersom du opplever at dine personopplysninger ikke blir behandlet i samsvar med denne erklæringen.

SLIK HÅNDTERER VI DINE FRAKTOPPLYSNINGER:

I Trent’s samarbeider vi med en tredjepart på varetransport. Fraktselskapet vi bruker får kun personopplysninger som er helt nødvendig for at de skal kunne levere varene til deg på en god måte: Navn, adresse, telefonnummer og ønsket utleveringssted. Denne informasjonen slettes i løpet av 36 måneder.

HVORFOR VI BRUKER INFORMASJONSKAPSLER (COOKIES)

Informasjonskapsler er lagring av tekstfiler som brukes til å forbedre din brukeropplevelse og lar oss huske hvem du er, slik at du slipper å logge inn på nytt for hver nye økt. Disse gir også nettsiden grunnleggende funksjonalitet som; sesjonshåndtering, personalisering, markedsføring og analyse.

HVIS DU ØNSKER Å FJERNE INFORMASJONSKAPSLER:

Du kan når som helst stille inn nettleseren din til å ikke akseptere disse. Her finnes det mange hjelpesider som guider deg på nettet. Vær oppmerksom på at å fjerne informasjonskapsler, kan gjøre at noen av funksjonene på nettsiden vår ikke fungerer optimalt.

INNSAMLING AV INFORMASJON TIL ANALYSE:

I Trents samler vi inn anonym data fra nettsidebrukerne våre for å analysere og optimalisere brukeropplevelsen deres. Det vil si informasjon som ikke kan spores tilbake til en person.

Dataen bruker vi til å samle statistikk som kan brukes til å videreutvikle og forbedre nettsiden vår. For eksempel ser vi på hvordan dere bruker siden, hvilke søkeord som brukes, hvor mange besøkende de ulike sidene har og hvor de kommer fra.

Ingen av disse opplysningene kan spores tilbake til brukeren.

PERSONVERNOPPLYSNINGER I MARKEDSFØRING:

Personvernopplysninger og anonymiserte data som benyttes i markedsføringsformål, behandles etter gjeldende lovgivning. Det kan eksempelvis være for å varsle om levering eller sende ut nyhetsbrev. Direkte markedsføring benyttes bare når det, basert på ditt samtykke og gjeldende lovgivning, er tillatt.

Dine personopplysninger benyttes også til administrative formål som fakturering, kredittkontroll og betalingsoppfølging, kundeservice og klagebehandling.

PERSONOPPLYSNINGER TIL TREDJEPART

Trents vil aldri overføre, selge eller dele dine personopplysninger på andre måter enn angitt i personvernerklæringen. Opplysninger dine deles kun hvis vi skulle bli rettslig forpliktet til det eller får ditt samtykke til det.

Samarbeidspartnere, som transportselskap nevnt tidligere, får bare tilgang til de opplysningene som er helt nødvendige for å utføre sine tjenester. Vi inngår databehandleravtaler med slike tredjeparter for å ivareta informasjonssikkerheten din. Trents bestemmer selv hvordan behandlingen av opplysningene skal foregå.

KONTAKTINFORMASJON

Lurer du på noe mer om hvordan vi ivaretar dine personopplysninger, kan du kontakte oss på e-post: post@trents.no

Skroll til toppen